Ben je (bijna) afgestudeerd als master in de informatica of computerwetenschappen? Zoek je een uitdaging (en job) waarbij je wetenschappelijk onderzoek in de informatica kunt combineren met het begeleiden van de volgende generatie studenten uit de opleiding informatica? Dan is dit misschien wel iets voor jou:

De vakgroep Toegepaste Wiskunde, Informatica en Statistiek van de faculteit Wetenschappen heeft een vacature voor een voltijds assistent (2 jaar + 2x verlengbaar met 2 jaar) binnen het vakgebied informatica. Minimaal 50% van de opdracht bestaat uit wetenschappelijk onderzoek om daarmee een doctoraat in de informatica te behalen. Meer info over de vacature vind je op de vacaturewebsite van de UGent.

Heb je nog geen goed beeld van wat een job als assistent/doctoraatsstudent precies inhoudt? Aarzel dan zeker niet om hierover de professoren en/of assistenten van de vakgroep aan te spreken. Het telefoonboek van de UGent geeft een overzicht van alle personeelsleden die aan de vakgroep verbonden zijn.