Afgelopen zomer liepen 29 studenten uit de masteropleiding informatica stage. Benieuwd aan welke projecten ze meewerkten binnen hun stagebedrijf? Op dinsdag 21 november 2023 (16:00-18:00) pitchen ze de resultaten van hun stageproject in een online sessie. Je bent daarbij van harte welkom. Het belooft alvast een interessante inkijk achter de schermen van een bedrijfsstage te worden.

Naast onze stagiairs en hun stagebegeleiders, hopen we tijdens de stagepresentaties ook veel van onze lesgevers, onderzoekers, alumni en studenten te zien. Altijd leuk om achteraf nog wat na te praten en te netwerken.

Links naar online sessies (MS Teams):

parallelle sessie 01 (moderator: prof. dr. Peter Dawyndt)

parallelle sessie 02 (moderator: prof. dr. Bart Mesuere)

Meer info: bedrijfsstages in de masteropleiding informatica

schema