Student-ondernemer Egon Gevaert (bachelor informatica) won met zijn bedrijf Storything de Sortlist Awards 2022 in de categorie Rising Star. Storything is een modern marketingbureau dat ontstaan is uit Egons passie voor programmeren.

Wij zijn alvast benieuwd naar wat Storything nog allemaal in z’n mars heeft. Egon met Storything alvast ook één van de genomineerden bij de twaalfde editie van de Gentrepreneur Awards die op 10 mei 2022 uitgereikt worden. Tijdens deze gezellige awardshow krijgt het publiek de kans alle genomineerden en hun ondernemingen beter te leren kennen. Op het einde van de avond wordt ook bekendgemaakt wie de Gentrepreneurprijs in de wacht mag slepen. Belangrijker nog: jij stemt live mee! Je kan je hier inschrijven voor het event, en alvast een warme oproep om voor Egon te stemmen en zo Storything een duwtje in de rug te geven.

Meer info